JAA KISA KAVEREILLE

Haluatko jatkaa kesää?
Syötä Ekströms-korkkikoodisi tässä!

Kampanja-aika 1.5.–31.7.2017

Osta Ekströms-mehupullo, jossa on kullanvärinen kisakorkki. Kun naputtelet korkin sisäpuolelta löytyvän koodin tälle sivulle yhdessä yhteystietojesi kanssa, olet mukana matka-arvonnassa. Pidä korkki tallessa kisan ajan. Tarvitset sitä mahdollisen voiton lunastamiseen.

Palkintoina on kaksi Tjäreborgin matkalahjakorttia, arvoltaan 2500 euroa, joilla voit jatkaa kesää, missä ikinä haluat. Onko sinun mansikkapaikkasi palmun alla vai kaupungin sykkeessä?

Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe

Kentistä löytyi puutteellisia tai virheellisiä tietoja:

  • Koodi
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Postitoimipaikka
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Kilpailun säännöt tulee hyväksyä, jotta kilpailuun voi osallistua

Missä koodi?

Koodi on 5-6 merkkiä pitkä ja painettu mustalla korkin sisäpuolelle.

Palaa takaisin »

Kiitos osallistumisesta
ja onnea arvontaan!

Hups!

Tarkista syöttämäsi koodi: se on joko väärin naputeltu tai käytetty.

Palaa takaisin »

Virheilmoitus

Jotain meni pieleen.

Palaa takaisin »

Ekströms-kesäpromootion 2017 säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Poimi koodi korkista –kampanjan arvonnan järjestäjä on Orkla Foods Finland Oy, Rydöntie 14b, 20361 TURKU.


2. Kampanja-aika

Kampanja-aika on 1.5.–31.7.2017. Kampanja-ajan päättymisen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida.


3. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt omalla nimellään. Alle 15-vuotiaan osallistuminen edellyttää huoltajan hyväksyntää. Kilpailun järjestämiseen osallistuneiden yritysten edustajat ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.


4. Osallistuminen arvontaan

Arvontaan voi osallistua ostamalla Ekströms-kampanjapullon, jonka korkin sisäpinnassa on arvontakoodi, ja täyttämällä kaikki kilpailulomakkeessa kysytyt tiedot sivulla www.ekstroms.fi/jatkakesaa

Palkinto arvotaan kaikkien arvontapäivänä klo 23.30 mennessä koodin sivulle onnistuneesti syöttäneiden kesken. Voittanut koodi ei ole enää mukana seuraavassa arvonnassa. Arvontoja on yhteensä kaksi, ensimmäinen 29.6.2017 ja toinen 31.7.2017.

Palkinnon lunastuksen yhteydessä tulee esittää Ekströms-palkintokorkki, jonka arvontakoodin tiedot arvontaan osallistuva on syöttänyt kilpailusivulle.

Arvontaan voi osallistua kerran jokaista ostettua kilpailupulloa kohden: yksi korkkikoodi on aina yksi arpa. Järjestäjillä on oikeus sulkea pois arvonnoista osallistujat, joiden havaitaan pyrkivän manipuloimaan arvontatulosta.


5. Kilpailun palkinnot

Kilpailussa arvotaan yhteensä kaksi palkintoa:

Kumpikin palkinto on matkatoimisto Tjäreborgin lahjakortti, arvoltaan 2500 euroa, jonka voittaja voi käyttää Tjäreborgn valikoimiin kuuluvien matkapalvelujen lunastamiseen. Matkalahjakortit ovat voimassa 1.8.2017-31.7.2018.


Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi, siirtää tai luovuttaa eteenpäin. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Järjestäjä ei vastaa siitä riippumattomista syistä aiheutuneista muutoksista palkintoon.


6. Voitoista ilmoittaminen ja voittajien julkaiseminen

Arvonnat suoritetaan 29.6. ja 31.7.2017. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse.

Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta neljän (4) viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvonnan voittajan oikeus palkintoon menetetään ja Orkla Foods Finland Oy:llä on oikeus arpoa palkinto uudestaan ja toimittaa palkinto toiselle voittajalle.

Osallistumalla arvontaan osanottaja antaa suostumuksensa nimensä mahdolliseen julkaisemiseen. Felix varaa oikeuden julkaista voittajien nimet ja paikkakunnat verkkosivuillaan (www.ekstroms.fi).


7. Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.


8. Arpajaisvero

Orkla Foods Finland Oy vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.


9. Sääntöjen noudattaminen

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.


10. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuva suostuu, että hänen henkilötietonsa tallennetaan ja niitä käsitellään rekisteriselosteessa www.orklafoods.fi/rekisteriseloste#kilpailut kuvatulla tavalla. Rekisterinpitäjänä toimiva Orkla Foods Finland Oy noudattaa tietojen käsittelyssä henkilötietolakia (523/1999) sekä muita sovellettavia, Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä sekä hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Palkintona pitkä pätkä kesää

Ekströms-kisassa pääpalkintoina arvotaan kaksi matkatoimisto Tjäreborgin lahjakorttia, kumpikin arvoltaan 2500 euroa. Jos olet lahjakortin onnekas voittaja, pääset perheinesi jatkamaan kesää ja maistelemaan mehua juuri sinne, minne haluatte: leppoisasti lähelle tai kerrankin tosi kauas!

Voittajat

Ekströms-kesäkisan matkalahjakorttien voittajien nimet julkaistaan tällä sivulla arvontapäivien 29.6. ja 31.7. jälkeen. Siihen asti eletään jännityksessä…

Ekströms-kesäkisan touko-kesäkuun voittaja on nyt arvottu.

Johnny Backman, Koivulahti

sai 2500 euron arvoisen Tjäreborgin matkalahjakortin ja pääsee jatkamaan kesäänsä jossain, missä aurinko paistaa ympäri vuoden. Onnea voittajalle, ja muille kesäjanoisille vinkki, että toinen arvonta on vielä edessä.